Iphone 6S

iPhone 6s și iPhone 6s Plus s-ar putea lansa în august.

Conform unor zvonuri destul de sigure, Apple ar putea lansa iPhone 6s şi iPhone 6s Plus în luna august, şi nu în luna septembrie aşa cum ne-a obişnuit până acum.

Zvonurile au pornit de la faptul că cei care se ocupă cu aprovizionarea cu dispozitive pentru Apple au primit foarte multe comenzi de la compania din Cupertino. Aşa s-a ajuns la concluzia că lansarea telefoanelor iPhone 6s şi Iphone 6s Plus va avea loc cu o lună mai devreme.

“Sursele spun că Apple a crescut masiv cererea de componente, iar dacă acest lucru este adevărat, atunci asta înseamnă că fie compania va lansa telefoanele mai repede, fie se aşteaptă la un nou record de vânzări”, scrie G for Games.

Este greu de crezut însă că Apple nu va lansa iPhone 6s şi 6s Plus în septembrie. Din 2011 de când a lansat 4s, Apple a lansat mereu această linie în această dată şi nu este nicio miză pentru companie să mute data cu o lună mai devreme. Probabil că a crescut comenzile doar pentru a putea acoperi toate cererile.

Noile telefoane vor avea cameră foto de 12 MP, procesor A9, 2GB, Touch ID îmbunătăţit şi va beneficia şi de tehnologia Force Touch. În plus, se mai zvoneşte că va fi introdus şi un nou model de culoare rose gold, dispozitivul va utiliza aluminiu 7000 series şi Apple SIM.


Poate te intereseaza si