Samsung Galaxy Note 5 informatii oficiale

Zvonul potrivit căruia Galaxy Note 5 va fi lansat în luna iulie nu este adevărat!

În ultima perioadă au apărut zvonuri că smartphone-ul va apărea în iunie sau în iulie, dar acest zvon a fost negat de preşedintele de la Samsung, Shin Jong-kyun.

În mod normal, Samsung lansează Galaxy Note cu o zi înainte de evenimentul IFA, care are loc în septembrie, dar anul acesta se zvonea că data a fost mutată mai devreme, deoarece prototipurile telefonului au fost terminate mai repede decât se aştepta toată lumea.

Convinge-te de performanțele lui Samsung Galaxy Note 4! 

S-a speculat chiar că Samsung a început deja să prezinte telefonul clienţilor şi să primească precomenzi pentru lansarea care va avea loc în iulie. S-a vorbit despre faptul că totul este o strategie pentru ca Samsung să lanseze mai repede handsetul ca să i-o ia înainte lui Apple, dar observăm din declaraţiile lui Shin Jong-kyun că lucrurile nu stau deloc aşa. Galaxy Note 5 va fi lansat în septembrie.

În plus, preşedintele de la Samsung a negat şi zvonurile potrivit cărora vânzările la Samsung Galaxy S6 au fost cam mici. El a spus că se aşteaptă ca Galaxy S6 să fie cel mai cumpărat produs al companiei în acest an.


Poate te intereseaza si