cinema-city-4dx

Cinema City a lansat primul cinema 4DX din România.

Ieri, Cinema City a lansat oficial primul cinema 4DX din România, în cel mai mare mall din București. Cinematograful din Mega Mall este dotat cu cea mai modernă tehnologie ridicându-se la standardele cinematografelor din marile capitale ale lumii.

Noua sală 4DX benficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D cât și pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dând naștere unei experiențe cinematografe memorabile.

Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri, noi trăind aseară 15 minute extraordinare în timpul vizionării a primelor trailere care au deja implementată tehnologia 4DX – Jurasic Park, Tomorrowland și Mad Max.

Atracția serii a fost filmul Mad Max pe care noi îl văzusem în format 3D și care din punctul meu de vedere nu a fost cine știe ce, însă cu 4DX totul se schimbă.

Zilele acestea, în sala 4DX rulează filmul “Mad Max – Drumul Furiei 3D” pe care vă invit să-l vedeți. Preţurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 36 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, iar după această oră biletele costă 37,5 lei. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcând la 45 de lei de persoană. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată și online.


Poate te intereseaza si