Anul acesta a lansat telefoanele Galaxy S6 şi S6 Edge, care, să fim sinceri, se aproprie de perfecţiune, tocmai de asta aştepările pentru Samsung Galaxy S7 sunt foarte mari.

Astfel, cei de la Techradar au realizat o listă cu marile aşteptări de la următorul flagship de la Samsung, care probabil va fi lansat în prima parte a anului 2016. Trebuie să ştiţi înainte de toate că se zvoneşte că Galaxy S7 şi Galaxy Note 5 vor avea ecrane curbate şi că deja compania este în discuţii cu fabricile din Taiwan, care vor aproviziona Samsung cu ecranele curbate.

1. O baterie mai bună – chiar dacă bateria de la Galaxy S6 asigură o autonomie de până la 18 ore în condiţii de utilizare normale, toată lumea îşi doreşte o baterie şi mai performantă. Soluţia ar fi ca handset-ul să fie mai mic şi să se doteze telefonului cu o baterie mai mare. Rămâne de văzut la ce soluţie se vor gândi cei de la Samsung.

2. Ecrane curbate – până acum doar modele Edge aveau această dotare, dar cum ar fi dacă şi Galaxy S7 ar avea din start ecranul curbat?

3. Virtual Reality – cei de la techradar.com îşi doresc ca Samsung să se concentreze mai mult pe VR, să adauge mai mulţi senzori, mai multe jocuri. Samsung este una dintre companiile care se ocupă cel mai bine de VR şi trebuie să continue pe acest drum şi să aducă şi mai multe îmbunătăţiri.

4. Un preţ mai accesibil – Samsung se aproprie de Apple cu lista de preţuri. Toată lumea a suferi un pic când a văzut ce preţ piperat au avut Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge, poate următorul telefon va avea un preţ mai accesibil

5. Fără amprente – cei care au telefonul negru au observat că acesta se acoperă de amprente foarte uşor. Poate Samsung va găsi o soluţie pentru următorul flagship ca să nu mai fie plin de degeţele pe carcasă

6. Ceva nou – Samsung a venit mereu cu ceva nou în materie de telefoane, aşadar de la Galaxy S7 se aşteaptă la fel să se aducă ceva inovator

7. Un design mai impunător – poate Samsung revine la designul care protejează telefonul de apă şi praf, la care a renunţat în cazul ultimelor flagshipuri.

8. Mai multă putere – un procesor mai puternic ar fi ideal. Acest domeniul este mereu în dezvoltare, poate până la momentul lansării Galaxy S7 va beneficia de un procesor mult mai puternic, indiferent că vorbim despre chipuri de la Exynos sau Qualcomm.

Poate te intereseaza si