UTOK FURY devine cel mai ieftin Octa Core timp de 24 de ore!

UTOK continuă lansarea ofertelor speciale de 24 de ore. După 450Q, 500Q HD și Dorel, este rândul vârfului de lance, UTOK FURY, să aibă parte de o reducere impresionantă!

Așa cum bine știți, UTOK FURY este cel mai puternic smartphone din gama brand-ului românesc, având printre cele mai importante specificații procesorul Octa Core la 1.7 GHz, memorie RAM 2 GB, memorie internă 16 GB, ecran IPS HD de 5” și camera de 13 megapixeli. Din punct de vedere software, UTOK FURY rulează Android 4.4 KitKat în varianta stock și cuprinde aplicații ce oferă conținut gratuit timp de o lună (Zonga, Seenow) și 100 de cărți de la Elefant.ro.

UTOK Fury

De asemenea, UTOK FURY este smartphone-ul care îl însoțește pe Simone Tempestini în etapele Campionatului National de Raliuri și în competițiile internționale, iar viteza procesorului Octa Core se transpune perfect în performanțele pilotului Napoca Rally Academy, Simone fiind lider în campionatul intern.

Profită acum de super oferta celor de la UTOK și îl poți achiziționa pe  UTOK FURY de pe www.utok.ro la doar 699 lei, timp de 24 de ore!


Poate te intereseaza si