imac macbook pro se vor lansa miercuri 20 mai 2015

Potrivit unor surse destul de sigure, Apple nu va mai aştepta până pe 8 iunie când va avea loc evenimentul WWDC şi va updata MacBook Pro de 15 inch şi iMac-ul de 27 de inch cu procesoarele Broadwell de la Intel miercuri.

MacGeneration a dezvăluit că MacBook Pro de 15 inch şi iMac-ul de 27 de inch vor fi update cu procesoarele Broadwell de la Intel miercuri. Sursa nu a oferit şi alte informaţii despre alte schimbări care vor avea loc în această perioadă şi dacă acest refresh se va aplica şi în cazul iMac-ului 5K sau doar modelului non-Retina.

AppleInsider a dezvăluit săptămâna trecută că a fost întreruptă comanda pentru modelele MacBook, ceea ce începe să se întâmple şi în cazul MacBook-ului Pro. Tocmai probabil din cauză că urmează să fie updatate. Pe lângă faptul că vor primi procesoare Broadwell de la Intel, calculatoarele se vor mai bucura şi de tehnologia Force Touch, care este deja disponibilă pentru MacBook-urile Pro de 13 şi 12 inch.

În ceea ce privelte iMac-ul de 27 de inch, modelul cu display Retina 5K, Apple promovează în continuare distribuirea lui, iar modelul entry-level non-Retina cu 3.2 gigahertz quad-core Intel Core i5 este disponibil pe stoc.

Modelul high-end non-Retina model cu memorie video de 2 GB va fi disponibil peste 1-2 săptămâni.

Pe 8 iunie va avea loc Worldwide Developers Conference unde Apple se va concentra pe iOS 9, OS X 10.11 şi pe ce urmează în cazul ceasului Apple Watch.

Deşi în ultimii ani, Apple s-a folosit de WWDC pentru a prezenta dispozitive noi, componente hard, se pare că acum se va concentra mai mult pe sisteme de operare.


Poate te intereseaza si