iPhone 6S Camera

Bursa zvonurilor în cazul viitorului model iPhone 6S începe să primească tot mai multe informații noi. O nouă sursă confirmă existenta unei camere de 12 MP pe succesorul lui iPhone 6.

Utilizatori iPhone și nu doar ei cunosc faptul că modelul lansat in 2014 de Apple, iPhone 6 are doar 8 MP, un numar destul de redus dacă comparăm cu telefoanele ce rulează sistem de operare Android și au ajuns la 20 MP. Viitorul iPhone 6S se pare că va trimite trimite la pensie actuala cameră de 8MP și va introduce varianta nouă de 12 MP.

Chiar dacă numarul de megapixeli se mărește, acest lucru nu se întâmplă și cu marimea pixelilor care rămâne neschimbată. Acest lucru se datorează deciziei de a păstra calitatea ridicată a pozelor fără a crește dimensiunea pixelilor.

Viitoarea cameră de 12 MP, este posibil să aibă și o nouă rezoluție pentru înregistrarea video. 2160p se pare că este formatul.

Mai sunt câteva luni bune până la lansarea din toamna lui 2015, a lui iPhone 6. Cu sigurantă până la momentul lansării, specificațiile reale se vor concretiza.

Poate te intereseaza si