windows 10 informatii oficiale

Microsoft ne lămureste cum stau lucrurile pentru cei care rulează variante de Windows 7, 8.1, piratate și doresc să facă upgrade-ul spre Windows 10. Posibilitatea de a face upgrade nu o să fie disponibilă și pentru cei care folosesc ilegal sistemul de operare.

Ai instalată o versiune a lui Windows 7 sau 8.1 pe calculator sau laptop? Se pare că Microsoft și-a schimbat gândurile și nu o sa îți ofere posibilitatea să faci upgrade la viitorul Windows 10. Chiar dacă în trecut Microsoft a declarat că update-ul o să fie disponibil pentru orice varianta (legala/ilegală) într-o nouă postare pe blogul companiei se pare că s-au clarificat aceste aspecte.

Update-ul gratuit la Windows 10, o să fie disponibil doar pentru cei care au o copie legală a sistemului de operare instalat pe calculator sau laptop. De ce a ales să facă acest lucru Microsoft? E simplu, aceștia vor lansa o serie de update-uri foarte avantajoase ca și cost pentru viitoarea variantă a sistemului de operare. Pentru moment, nu există detalii complete despre aceaste update-uri avantajoase dar probabil, odată cu lansarea lui Windows 10 o să apară.

Windows 10 va avea o funcție ce detectează versiunile piratate și va afișa pe desktop o un mesaj privind acest aspect.

Ce se va întampla cu viitoarea vesiune de Windows rămâne să aflam.z„

Poate te intereseaza si