Evolio Black Weekend

Evolio reduce prețurile pentru tablete, smartphone-uri și GPS cu peste 40%.

În acest weekend produsele Evolio au cele mai mici prețuri de până acum. În intervalul 15-17 mai, Evolio reduce prețurile pentru tablete, smartphone-uri și GPS cu peste 40%. Au un preț promoțional chiar și cel mai recent lansate produse ale companiei, precum smartphone-ul Yuppi sau tabletă GO Fun.

Smartphone-ul M4 Magic beneficiază în continuare de reducerea de 100 de lei la pre-comandă, fiind în continuare cel mai accesibil telefon al unui brand românesc cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Smartphone-ul se remarcă prin echiparea cu sistemul audio ”Magic Sound”, hardware de calitate și design ergonomic.

Smartphone-ul Yuppi are un preț de numai 229 de lei, beneficiind de o reducere de 15% față de prețul de lista. Yuppi are toate atributele pentru a fi pe placul celor care folosesc pentru prima data un telefon inteligent, dar și al copiilor. Designul atrăgător, în 3 culori, aplicația de control parental, echiparea foto sunt numai câteva dintre caracteristicile telefonului care-l fac dorit de acești utilizatori.

Campania Black Weekend este valabilă în magazinele Evolio din București, Cluj și Timișoara și online, pe www.evolioshop.com, în limită stocului disponibil.

Articole similare

Publicitate

loading...

Boom247.Ro