Evolio Black Weekend

Evolio reduce prețurile pentru tablete, smartphone-uri și GPS cu peste 40%.

În acest weekend produsele Evolio au cele mai mici prețuri de până acum. În intervalul 15-17 mai, Evolio reduce prețurile pentru tablete, smartphone-uri și GPS cu peste 40%. Au un preț promoțional chiar și cel mai recent lansate produse ale companiei, precum smartphone-ul Yuppi sau tabletă GO Fun.

Smartphone-ul M4 Magic beneficiază în continuare de reducerea de 100 de lei la pre-comandă, fiind în continuare cel mai accesibil telefon al unui brand românesc cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Smartphone-ul se remarcă prin echiparea cu sistemul audio ”Magic Sound”, hardware de calitate și design ergonomic.

Smartphone-ul Yuppi are un preț de numai 229 de lei, beneficiind de o reducere de 15% față de prețul de lista. Yuppi are toate atributele pentru a fi pe placul celor care folosesc pentru prima data un telefon inteligent, dar și al copiilor. Designul atrăgător, în 3 culori, aplicația de control parental, echiparea foto sunt numai câteva dintre caracteristicile telefonului care-l fac dorit de acești utilizatori.

Campania Black Weekend este valabilă în magazinele Evolio din București, Cluj și Timișoara și online, pe www.evolioshop.com, în limită stocului disponibil.


Poate te intereseaza si