bratara inteligenta touch go

Depășește barierele, stabilește noi obiective și răspunde la provocări cu Touch Go!

Brățara Touch Go este un dispozitiv perfect pentru oamenii activi care nu-și pot imagina viață fără sport.

Touch Go este un camarad de sport minunat și în același timp te ajută să adopți un stil de viață sănătos. Atunci când este sincronizat cu telefonul tău (prin aplicația dedicată), dispozitivul adună date privind activitatea ta fizică, analizează rezultatele și va permite să setați noi obiective.

Datorită aplicației a€œRemote Shutter” puteți folosi smartphone-ul pentru a capta  acțiunile tale chiar și de la distanță. Compară progresul tău cu rezultatele utilizatorilor din toată lumea și distribuie fotografiile și reușitele tale pe rețelele de socializare! Funcțiile lui Touch Go: monitorizare somn, măsurător al distanței și al caloriilor, pedometru, anti-pierdere.

Funcția de bluetooth vă permite să comunicați în mod wireless cu tabletă sau smartphone-ul pentru a le folosi cameră, pentru a citi mesajele și pentru a reda muzică. Pe lângă aceasta, dispozitivul vine cu un cablu universal USB și 3 benzi interschimbabile, având posibilitatea de a alege culoarea în funcție de ținută sau starea ta de spirit.

Cei care doresc să își achiziționeze brățara o pot face din magazinele partenerilor Overmax.

 


Poate te intereseaza si