iPhone 6S Camera

Apple se pregăteşte să lanseze iPhone 6s şi 6s Plus, varianta îmbunătăţită a actualelor modele de iPhone.

La câteva luni după lansarea telefoanelor iPhone 6 şi 6 Plus, care au beneficiat de un nou design, Apple se pregăteşte să lanseze iPhone 6s şi 6s Plus, varianta îmbunătăţită a celor două flagshipuri.

Convinge-te de performanțelor actualelor modele de iPhone 6, iPhone 6 Plus

Potrivit presei de specialitate, designul telefoanelor nu va mai avea de suferit în acest caz, Apple concentrându-se doar pe updatarea hardware-ului şi a software-ului. Iată care sunt principalele zvonuri despre caracteristicile telefoanelor iPhone 6s şi 6s Plus:

1. Cameră foto de 12 MP şi 4k video – din 2011, Apple şi-a dotat telefoanele cu camere foto de 8 MP, aşadar este timpul să se alinieze cu rivalii săi, Samsung, HTC şi Sony, care au început deja să folosească camere foto de 16 sau 20 MP. Astfel, iPhone 6s şi 6s Plus ar putea avea cameră foto de 12 MP, senzorul permiţând chiar realizarea video-urilor 4K.

2. Force Touch – această tehnologie a fost introdusă pentru prima dată la ceasurile inteligente Apple. Această funţie permite dispozitivului să facă diferenţa dintre o apăsare uşoară şi una mai grea, una mai scurtă, alta mai lungă. Se zvoneşte că 6s şi 6s Plus vor beneficia de această tehnologie, rămâne de văzut cum va funcţiona pe telefoane.

3. Procesor Apple A9 de 14 nm, 2GB RAM – Nimeni nu poate contesta performanţa chipurilor de la Apple, care în fiecare an lansează câte unul nou. Astfel, anul acesta ar urma să apară A9. Chipul va fi creat în fabricile de la Samsung şi va avea 14nm. A8, de exemplu, construit în fabricile de la TSMC, are 20nm. Asta înseamnă că noul procesor va fi mai performant.

4. Design îmbunătăţit – iPhone 6s şi iPhone 6s Plus vor avea o rezistenţă mai mare. Carcasa va fi construită dintr-un aliaj de aluminiu, cunoscut sub numele de 7000 series. În plus se vorbeşte despre introducerea unei noi culori, astfel pe lângă gold, space grey şi silver va mai fi şi rose gold.

5. Se lansează Beats Music – Cu noul sistem de operare iOS 9 se va lansa şi serviciul Beats Music, care probabil va costa în jur de 10 dolari pe lună.

Mai mult ca sigur iPhone 6s şi 6s Plus vor fi anunţate pe 8 septembrie şi vor fi lansate pe data de 18 septembrie, iar în ceea ce priveşte preţul putem să ne aşteptăm la 200 de dolari, respectiv 300 de dolari, la un contract de 2 ani.


Poate te intereseaza si