Vodafone Smart 6

Smart Prime 6 și Smart First 6 sunt alte două smartphone-uri lansate sub brandul celor de la Vodafone.

Vodafone România își îmbogățește portofoliul de telefoane sub brand propriu, cu două modele de telefoane de tip smartphone – Vodafone Smart Prime 6 și Vodafone Smart First 6.  Astfel, Vodafone România dispune acum de un portofoliu de 10 echipamente sub brand propriu, dintre care 8 telefoane, cu prețuri de la 1 euro și 2 tablete.

Noul Vodafone Smart Prime 6, un smartphone cu capabilități 4G, se remarcă prin design-ul premium, rezoluția ecranului și funcțiile performanțe.  Smart Prime 6 funcționează cu Android 5.0 Lolipop și dispune de o tehnologie îmbunătățită pentru autonomia bateriei precum și de un control sporit în cazul utilizării unor dispozitive auxiliare (de ex. Bluetooth). Disponibil în culoarea antracit, Smart Prime 6 vine echipat cu un ecran cu cristale lichide, cu rezoluție de 720p, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 1.3 Gigahertz și o memorie RAM de 1 GB, plus o memorie internă de 8GB. Cameră foto de 8 MP a smartphone-ului, ce oferă posibilitatea utilizatorilor de a surprinde instant cele mai plăcute momente, este dotată cu funcțiile: LED flash, Auto focus, Touch focus, Face Detection.

Smart Prime 6 poate fi achiziționat la prețul de 1 Euro (TVA inclus), împreună cu abonamentul RED 19, pe 2 ani.

Vodafone Smart Prime 6

Smartphone-ul Vodafone Smart First 6 se remarcă printr-un design compact și intuitiv și dispune de un ecran tactil de 4”, pe care utilizatorii pot regăsi cele mai populare aplicații și funcții preinstalate. Smart First 6 oferă experiență sistemului de operare Android KitKat, cel mai răspândit sistem de operare din lume și vine echipat cu un procesor Dual Core de 1.2 Ghz. În plus, telefonul are preinstalata aplicația Dropbox, ceea ce suplimentează capacitatea de stocare cu până la 4 GB.

Noul smartphone Vodafone Smart First 6 poate fi achiziționat împreună cu abonamentul Smart 9, pe 2 ani , la prețul de 14 Euro (TVA inclus).

Vodafone Smart First 6

 


Poate te intereseaza si