RCS & RDS crește vitezele de acces la internetul fix pentru persoanele fizice și introduce patru canale HD în grila de programe.

Începând de astăzi, RCS & RDS crește vitezele de acces la internetul fix pentru persoanele fizice și introduce patru canale HD în grila de programe, gratuit și fără nicio obligație contractuală suplimentară.

Clienții companiei care au în prezent abonamentul Digi Net Fiberlink 100 vor beneficia de viteze de download de până la 100 Mbps, iar cele de upload vor crește de la 30 Mbps, până la 100 Mbps.

Vitezele de acces la internet pentru clienții Digi Net Fiberlink 300 (fostul abonament Digi Net Fiberlink 200) se vor mări automat până la 300 Mbps pentru download și până la 100 Mbps pentru upload.

Abonamentul Digi Net Fiberlink 500 oferă viteze de download de până la 500 Mbps și de upload de până la 200 Mbps. Cea mai mare viteză la internet din România se regăsește în pachetul Digi Net Fiberlink 1000, vitezele de download ajungând până la 1000 Mbps, iar pentru upload până la 200 Mbps.

tarif abonamente digi

Tot de astăzi, compania va adăuga în grila de programe, patru canale HD, disponibile în pachetele de televiziune digitală prin cablu.

Astfel, abonaţii la Digi TV prin cablu digital vor viziona gratuit canalele de televiziune Digi Sport 3 HD, AXN HD, HBO Comedy HD și Cinemax HD. Pentru a urmări canalele HBO Comedy HD şi Cinemax HD, clienţii trebuie să aibă activată extraopţiunea HBO sau HBO Makpack. Abonații care utilizează CAM-uri HD, precum și cei care dețin decodoare HD dar nu vizualizează automat noile canale în grilă, vor trebui sa facă o scanare automată a grilei pentru recepționarea celor 4 noi programe în format HD.


Poate te intereseaza si