National Geographic Instant Articles

Facebook Instant Articles debutează doar pe iOS.

Facebook a lansat astăzi cea mai nouă componentă a sa, Instant Articles.

Pentru a întelege mai bine cu funcționează de fapt noul Facebook Instant Articles, a fost luată ca exemplu publicația National Geographic care vor publica articole în întregime și pe Facebook.  Simpla atingere a „coperţii” articolului va deschide o pagină dedicată, care integrează elemente multimedia, oferind un design atractiv şi elemente interactive.

Acestea vor avea clipuri video inserate între paragrafe, sau imagini la rezoluţii mari, care pot fi explorate cu ajutorul funcţiilor de mişcare ale smartphone-ului. Alături de imagini şi clipuri video, articolele vor putea integra şi coordonate GPS pe hartă pentru a vedea exact unde au fost realizate capturile foto sau video.

facebook instant articles national geographic

Primele publicații care vor beneficia de Facebook Instant Articles sunt: National Geographic, The New York Times, BuzzFeed, NBC, The Atlantic, The Guardian, BBC News, The Atlantic, Piegel şi Bild.

Pentru început Instant Articles este disponibil doar pe iOS, cu articole de la The New York Times, BuzzFeed, National Geographic, NBC şi The Atlantic.


Poate te intereseaza si