Apple a dat lovitura cu telefoanele iPhone 6 şi 6 Plus, reuşind să câştige supremaţia, pentru o scurtă perioadă, faţă de Samsung, dar ajungând şi foarte aproape de poziţia dominantă a Xiaomi în China.

Acum toată atenţia se îndreaptă spre următoarea serie de telefoane Apple. Este vorba despre iPhone 6s şi 6s Plus, despre care se zvoneşte că ar de fapt chiar iPhone 7 şi iPone 7 Plus.

Specialiştii în Apple au început să facă predicţii despre următoarele modele. În opinia lor, noile iPhone-uri vor avea tehnologia Force Touch, de care se bucură utilizatorii Apple Watch. Display-urile vor avea aceleaşi mărimi de 4.7 şi 5.5 inch şi se zvoneşte de apariţia unui iPhone mini.

Cât despre materiale, se pare că Apple va folosi materialele utilizate la Apple Watch, iar asta înseamnă că am putea asista la apariţia pe piaţă a unui telefon din safir sau din aur roz, care să se potrivească cu ceasul de lux Apple Watch Edition.

Microfonul va fi mutat mai aproape de speaker, pentru a îmbunătăţi calitatea sunetului. Procesorul A9 va primi un upgrade de 2GB LPDDR4, Touch ID-ul va avea şi el câteva îmbunătăţiri, iar camera foto va avea probabil 12 MP.

Producţia în masă ar trebui să înceapă la sfârşitul lunii august şi se aşteaptă să fie vândute între 80 şi 90 de unităţi până la finalul anului.


Poate te intereseaza si