Vodafone România lansează YOU, primul produs dedicat exclusiv adolescenților.

Vodafone România anunță lansarea unui produs inovator pe piață telecom -YOU, care îmbină beneficiile atractive ale Cartelei Vodafone cu o aplicație mobilă unică ce le permite tinerilor între 14 și 20 de ani să socializeze, pe baza pasiunilor comune. În plus, utilizatorii activi sunt răsplătiți pentru fiecare acțiune în aplicație și pot câștiga beneficii suplimentare și numeroase premii zilnice.

YOU by Vodafone a fost dezvoltat împreună cu ținerii cu vârste între 14 și 20 de ani, în cadrul unor sesiuni de testări și workshop-uri și este un produs creat exclusiv pentru adolescenți și inspirat direct din stilul lor de viață.

Pentru a se înscrie în YOU, utilizatorii trebuie să încarce orice Cartela Vodafone cu 6 euro credit și să trimită codul numeric personal, prin SMS, la 2700.  După trimiterea SMS-ului, dacă utilizatorii au vârstă cuprinsă între 14 și 20 de ani, beneficiile YOU sunt activate automat. Ținerii care dețin Cartela Vodafone, dar și cei care nu au achiziționat încă o cartela de la Vodafone,  pot descărcă aplicația mobilă a€œYOU by Vodafone” din Google Play și App Store și își pot îmbogăți experiență Facebook cu funcționalități unice de localizare și socializare, la nivelul liceului în care învață și al orașului în care locuiesc. Ulterior, utilizatorii pot intră în posesia premiilor zilnice și a beneficiilor suplimentare acumulate, doar activând extraopțiunea a€œYOU” pe Cartela Vodafone.

Aplicația YOU by Vodafone, disponibilă pe Android și iOS, oferă tinerilor posibilitatea de a-și găsi prieteni noi, în funcție de pasiunile lor comune , precum și crearea unor grupuri și evenimente. În urmă acțiunilor desfășurate în aplicație, toți utilizatorii vor acumula puncte, ce se pot  transformă în unități – până la 1000 MB, minute sau SMS-uri naționale pe luna.  Cei care acumulează cele mai multe puncte pot câștiga premii zilnice, cum ar fi căști, gadget-uri și accesorii pentru smartphone. În plus, utilizatorii pot câștiga excursii de 3 zile, la Costinești, în “Casa YOU”, pentru un grup de 6 prieteni, în perioadă 1 iulie a€“ 30 august.


Poate te intereseaza si