Allview E3 Sign

În calitate de utilizator al tehnologiei, am avut prima întâlnire cu Allview în anul 2013. În acea telefoanele erau modice ca performanțe, iar calitatea mai slabă. La 2 ani de la acel moment, am întălnit un Allview matur, cu specificații mult mai bune însă la același preț accesibil.

Fiind prima colaborare cu Allview, aceștia m-au invitat să aleg la ce telefon doresc să fac review. Pentru că modelul X2 Soul Pro, nu era încă disponibil, am mers pe varianta lui Allview E3 Sign. Telefonul are un preț avantajos 999 de lei și nu stă deloc rău la specificații.

Am considerat ca merită să testam acest model deosebit. Timp de 2 saptamani, E3 Sign a devenit telefonul meu de zi cu zi. Incă de la început am vazut ceva deosebit la acest model, senzorul de amprentă a fost ca un magnet iar acum mă bucur de alegere.

Cel mai bun preț pentru Allview E3 Sign. 

Specificatii tehnice

Telefon Dual Sim
Senzor deblocare prin amprenta
Infrarosu, aplicatie telecomanda
Display 5,5” IPS OGS HD 1280x720px
Sticla rezistenta la zgarieturi
CPU: Quad Core 1,3 GHz
GPU: Mali-400MP2
OS: Android™ 4.4, KitKat®
Memorie RAM: 2GB
Memorie Flash: 16GB, suporta card microSD de pana la 32GB
Camera principala 8MP Sony IMX219, filmare Full HD, HDR
Camera frontala 2MP
Amplificator audio NXP
Aplicatie make-up, mod gesturi, mod protejare atingere
Fereastra multitask plutitoare
Husa tip carte
Baterie 2800 mAh

Poze realizate cu Allview E3 Sign

Accesorii:

Odată ce deschizi cutia, ești plăcut uimit de continutul bogat în accesorii cu care Allview alege să livreze produsul.

Cablu de date, încărcător, căști cu handfree alaturi de dopuri de rezervă, folie de protecție pentru ecran și o husă tip carte de bună calitate.

Puncte pozitive:

– Mi-a plăcut foarte mult faptul că Allview ține cont de investițiile pe care trebuie să le faci și a avut grija să includă în cutie husă și folie de protecție. Aceste două accesorii foarte utile mai costau 50 în plus dacă nu erau incluse.

– Display-ul mare permite o vizualizare optimă a website-urilor cât și a jocurilor.

– Bateria de 2800 mAh se dovedește foarte bună! În perioada de test, un sim am reușt performanța de a ajunge la 2 zile autonomie.

– Senzorul pentru amprentă sa dovedit foarte receptiv

Puncte negative:

– Deși este o cameră Sony, pozele realizate nu m-au încântat foarte mult și brusc mi-am adus  -aminte că avem în teste un telefon de sub 1000 de lei.

– Procesorul Cortex-A7, 1,3 GHz Quad Core, ma așteptam sa aibă rezultate mai bune însă după cum se poate observa și în testele de benchmark performanțele sale nu sunt fantastice.

Concluzie:

Allview E3 Sign este telefonul perfect pentru un buget de maxim  1000 de lei. Are 2 GB de Ram, specificație tehnică obligatorie la smartphone-urile cu Android din 2015.

Galerie foto Allview E3 Sign

Teste benchmark

Ai deja un E3 Sign? Tu ce părere ai despre el?

REVEDEȚI PREZENTAREA
Allview E3 Sign

Poate te intereseaza si