facebook

Facebook își lansează propriul motor de căutare.

În curând, cei de la Facebook își vor lansa propriul motor de căutare care vine să-i ajute pe utilizatori în găsirea mai ușoară a informațiilor pe internet și care vor fi publicate apoi pe rețeaua de socializare.

Dacă acum pentru a realiza acest lucru trebuie să copiem link-ul și să-l introducem în caseta de pe pagina noastră, ca mai apoi să putem publica materialul, unii utilizatori beneficiază deja de funcția “add link” la accesarea căreia pot efectua o căutare pentru articole pe care să le distribuie.

Accesând noua funcție, utilizatorului îi apare o casetă în care acesta introduce termenii după care va fi efectuată căutarea. Rezultatele afişate sunt sortate după probabilitatea de a fi distribuite, articolele mai noi şi cele deja distribuite de alţi utilizatori având prioritate. Utilizatorul poate alege un articol din listă, lângă care pot adăuga o actualizare a statusului, poziţia geografică sau un emoticon.

Inițial această funcție a fost disponibilă doar pentru utilizatorii de iOS din America, dar se pare că Facebook încearcă să implementeze funcția și pe platforma de socializare, prin intermediul postărilor şi al comentariilor.


Poate te intereseaza si