Samsung Gear

Dezvoltatorii sunt invitaţi să participe la crearea de aplicaţii pentru următorul accesoriu smart Samsung.

Samsung a anunțat că membrii comunității globale de dezvoltatori pot primi acces mai rapid la kit-ul de dezvoltare de software pentru următorul dispozitiv Gear. Noul accesoriu smart va face parte din cea de-a șaptea generație de dispozitive Samsung Gear. Este pentru prima dată când Samsung lansează un kit de dezvoltare pentru accesorii smart înainte de lansarea oficială a dispozitivului.

„Samsung participă în mod activ la dezvoltarea domeniului accesoriilor smart, fiind şi liderul acestei categorii în plină ascensiune,” a declarat JK Shin, CEO și Head of IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics. „Prin inovație constantă, Samsung invită dezvoltatorii și liderii din industrie să se alăture acestei colaborări pentru a îmbunătăți și a crea o experiență unică pentru utilizatori, oferindu-le o viață smart și mobilă.”

Pentru a se alătura programului, dezvoltatorii pot deveni membri ai comunității prin înscrierea unei aplicații pe site-ul Samsung Developer. Aplicații vor primi ulterior prin email resursele de dezvoltare. Aceștia vor fi printre primii care vor avea acces la kit-ul de dezvoltare de software și vor putea dezvolta aplicații pentru următorul Gear.

Pentru a se alătura programului, dezvoltatorii pot deveni membri ai comunității prin înscrierea unei aplicații pe site-ul Samsung Developer. Aplicanții vor primi ulterior prin email resursele de dezvoltare. Aceștia vor fi printre primii care vor avea acces la kit-ul de dezvoltare de software și vor putea dezvolta aplicații pentru următorul Gear.


Poate te intereseaza si