Samsung Galaxy Note Edge

SamMobile a publicat recent informaţii despre viitoarele Samsung Galaxy Note 5 și Note Edge. Acestea este posibil să fie lansate până la sfârşitul anului.

Nici bine nu a lansat Galaxy S6 şi S6 Edge, că se pare că Samsung lucează din greu la viitoarele produse care vor ajunge pe piaţă, este vorba despre Samsung Galaxy Note 5, Note Edge -generaţia a doua, şi smartwatch-ul Gear A.

Se ştie că Samsung lucrează la un ceas inteligent rotund, numit Gear A, dar nu se grăbeşte să îl lanseze însă. Coreenii sunt atenţi acum la cum sunt primite celelalte dispozitive de genul acesta, Apple Watch şi Android Wear, iar Gear A va ajunge în magazine probabil pe la sfârşitul anului.

Revenind la Galaxy Note 5 şi Note Edge – a doua generaţie, se pare că cele două dispozitive nu se aseamănă foarte mult.

Note 5 va avea display 2K sau 4K Super AMOLED, procesor Exynos 7422 processor şi un modem in-house. Ce este interesant este că Note 5 va oferi utilizatorilor soluţia ePop, care înseamă că CPU, GPU, spaţiul de stocare, modem-ul şi RAM-ul vor fi integrate într-un singur chip.

Note Edge va avea un procesor Snapdragon 808, un ecran de 5.4 sau 5.5 inch Super AMOLED dual curve, S-Pen, 16 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 16 MP cu OIS şi cameră frontală de 8MP.

Deocamdată nu se ştie dacă cele două dispozitive vor urma modelul Galaxy S6 şi vor renunţa la bateria care se poate schimba.

Poate te intereseaza si