Android m

Android M va fi lansat la Google I/O 2015 .

Google a publicat pe pagina oficială programul pentru Google I/O 2015, care va avea loc pe 28 şi 29 mai, iar unul dintre cele mai interesante evenimente va fi lansarea sistemului de operare Android M.

Android M va fi lansat la Google I/O, in cadrul evenimentului Android for Work, care va avea loc pe 28 mai, la ora 2:30 PM.

Android 6.0 – Muffin Concept

“Android M aduce puterea Androidului pentru toate felurile de spaţii de muncă. Aduce pe piaţă sute de dispozitive pentru oamenii care lucrează în medii diferite, muncă de acasă, de birou, de teren, logistică. Toate acestea prin adoptarea sistemului Android at Work”, scrie pe pagina evenimentului.

În programul publicat de Google mai apare şi evenimentul “What’s new in Android”,  unde, de obicei, se prezintă noile caracteristici și îmbunătățiri care au fost adăugate sistemului de operare. Deci mai mult ca sigur vom vedea o nouă versiune a Androidului la conferinţă-

Cum abia anul trecut la Google I/O 2014, Google a lansat preview-ul la Android L, cunoscut acum ca Android 5.0 Lollipop, ne putem aştepta ca şi anul acesta să nu vedem decât tot o versiune sau un preview al sistemului de operare.


Poate te intereseaza si