ios 9

6 lucruri pe care utilizatorii vor să le vadă la iOS 9.

Pe 8 iunie la WWC, Apple va lansa două noi sisteme de operare foarte importante – iOS 9 pentru telefoanele mobile și OS X 10.11 pentru macbook-uri și iMac-uri.

Cei de la Appadvice au realizat o listă cu 6 lucruri pe care şi le doresc să le vadă la următorul update al sistemului de operare iOS 9.

6 lucruri pe care utilizatorii vor să le vadă la iOS 9

  1. Ştergerea tuturor aplicaţiilor deschise şi a notificărilor – este timpul ca Apple să le ofere posibilitatea să închidă aplicaţiile deschise mai uşor şi acestea să nu mai ruleze degeaba. La fel se vrea şi cu notificătile! Utilizatorii îşi doresc să le poată şterge cât mai rapid şi uşor
  2. Împărţirea ecranului multitasking – această caracteristică este aşteptată încă de la lansarea iOS 8.
  3. Wallpapere mai dinamice, care pot fi personalizate – wallpaperele de acum sunt cam plictisitoare, iar utilizatorii vor ceva mai viu, mai colorat, mai dinamic.
  4. Mai multe aplicaţii universale – iOS 9 ar putea să aibă mai multe aplicaţii univesale precum Weather, Stock, Calculator şi Health.
  5. Aplicaţia Apple Watch, ascunsă – nu toată lume îşi permite să îşi cumpere un ceas inteligent de la Apple, din acest motiv utilizatorilor le-ar plăcea dacă aplicaţia Apple Watch nu ar apărea pe toate telefoanele, poate fi adăugată într-un folder şi gata!
  6. Modul consum redus de energie – Apple Watch are deja un mod care economiseşte energia ceasului, ar fi ideal dacă această caracteristică va fi disponibilă pe iPhone cu următorul sistem de operare.

IPHONE 6S ȘI 6S PLUS DISPONIBILE ÎN ROMÂNIA


Poate te intereseaza si