Evolio M4 Magic primul telefon romanesc cu android 5.0

Evolio lansează M4 Magic, primul smartphone accesibil din România cu Android 5.0.

Noul smartphone Evolio M4 Magic este primul terminal sub brand românesc, la preț accesibil, care rulează versiunea 5.0 Lollipop de la Android. Smartphone-ul se remarcă prin echiparea cu sistemul audio ”Magic Sound”, hardware de calitate și design ergonomic.

Beneficiile oferite de sistemul de operare Android 5.0 Lollipop includ o experiență de utilizare superioară versiunilor 4.x, printr-un design regândit al interfaței grafice, securitate mărită, capabilități multi-device și autonomie sporită.

Configurația tehnică a telefonului include procesorul quad core de la Mediatek, la frecvența 1,3 GHz, memorie RAM de 1 GB și Flash de 8 GB, cu posibilitate de extindere prin card MicroSD cu încă 32 GB.

Ecranul de 4,5” al telefonului Evolio este de tip IPS, cu 16 milioane de culori, iar camera foto principală este de 8MP, putându-se realiza cu ea și materiale video la rezoluție Full HD.
M4 Magic este Dual-SIM și este compatibil cu toate rețelele mobile din România. Acesta va fi disponibil și în variantă Single SIM pentru operatorii mobili.

Evolio M4 Magic va fi disponibil în magazinele partenerilor din 20 mai, la prețul de 499 lei, însă cei doresc să-l achiziționeze mai repede, prin precomandă, pentru doar 399 lei, de aici.


Poate te intereseaza si