Samsung lansează Galaxy Tab A.

Samsung a lansat noua tabletă Samsung Galaxy Tab A. Subțire și extrem de ușoară, noua Galaxy Tab A dispune de un aspect modern, este echipată cu tehnologie performantă și are un preț accesibil, fiind astfel tableta ideală pentru orice utilizator.

Experiență de vizualizare optimă și cameră foto avansată

Galaxy Tab A a fost dezvoltată ținând cont de de obiceiurilor de folosire ale utilizatorilor, de aceea are un ecran cu raportul de aspect 4:3 care oferă cea mai bună experiență de vizualizare posibilă. Noul raport de aspect optimizează formatul paginilor web, al cărților electronice și al revistelor digitale pentru a oferi o experiență de vizualizare mai bine proporționată și mai naturală.

Tabletele Samsung – aceeași calitate calitate indiferent de diagonală și buget.

Cu o cameră foto principală de 5MP și una secundară de 2MP, Galaxy Tab A le permite utilizatorilor să suprindă momentele importante cu ușurință, la o calitate excepțională. Funcția Auto Focus le permite utilizatorilor să facă fotografii la cea mai bună calitate, iar modul One Shot le permite acestora să comute cu ușurință între modurile One Click și One Recording. În plus, funcția Continuous Shoot oferă posibilitatea de a face până la 20 de fotografii odată, printr-o singură apăsare a butonului.

Interfață de utilizare îmbunătățită

Galaxy Tab A oferă o experiență de utilizare îmbunătățită, având preinstalat sistemul de operare Android Lollipop 5.0. Sistemul home screen a fost refăcut pentru a se încadra în ecranul 4:3, în timp ce utilizatorii pot transfera cu ușurință fișiere prin drag and drop. În plus, sistemul de afișare a notificărilor a fost modificat pentru a fi afișate până la cinci notificări simultan, iar tab-urile din partea superioară a ecranului au fost înlăturate pentru a face loc listei de contacte preferate.

Samsung Galaxy Tab A este disponibil în trei variante: Samsung Galaxy Tab A (Wi-Fi și LTE) și Samsung Galaxy Tab A cu S-Pen (Wi-Fi). Cu noul sistem de operare Android 5.0 Lollipop, Samsung Galaxy Tab A are un procesor Quad de 1,2 GHz, 1,5GB sau 2GB RAM (în funcție de model), 16GB memorie de stocare și un slot Micro SD pentru 128GB în plus de spațiu.


Poate te intereseaza si