Inovația se învață la Biz Innovation Forum! 

În România inovarea în afaceri este la un nivel scăzut. Antreprenorii nu au cultură necesară și nu se implică activ în dezvoltarea unor sisteme de management avangardiste, ceea ce conduce la ideea că avem nevoie de specialiști care să ne învețe și să ne inspire. Mai mult, la nivel global, peste 84% dintre directori sunt de acord că inovația este importantă pentru creșterea companiei, dar numai 6% sunt mulțumiți cu performanță lor în inovare.

Oportunitățile companiilor oferite de progresele tehnologice în scopul dezvoltării, vin însă alături de mari provocări. Astfel că acestea sunt obligate să se adapteze, să inoveze sau să riște o declasare pe piață concurențiala din care fac parte.

Aceste ipoteze sunt motivul pentru care la Biz Innovation Forum am chemat specialiști, care dau tonul în industria digitală, dezvoltând nișe inovatoare. Panelul este format din lideri de companii, care implementează modele de inovație, atât în cadrul companiei lor, cât și în afară. Profesioniștii internaționali prezenți la eveniment, sunt Daniela Marzavan, Partener DesignThinkersGroup, Mark Vernooij, General Manager THNK și Moodi Mahmoudi, Founder and CEO Collaborne. De asemenea, din program fac parte și specialiști din multinaționale pe plan local, printre care se numără Olaf Lausen, Chief of Staff & Director Dezvoltarea Afacerii Telekom România, Tudor Galoș, Consumer Marketing Manager Microsoft România, dar și un reprezentant Enel.

Profesioniștii vor expune cea mai nouă metodă de a crește performanțele companiei, DESIGN THINKING. Cei care au curajul și pregătirea necesare să se diferențieze într-o lume dominată de noi tehnologii, vor împărtăși din experiență lor cele mai bune practici, dar vor atinge multe subiecte de interes actual pentru companiile care vor să se afirme.

Evenimentul Biz Innovation Forum va avea loc în data de 20 mai, la Mega Mall. Conferința reunește profesioniști recunoscuți la nivel internațional pentru spiritul inovator cu manageri care își doresc să aducă un plus companiei. Auditoriul este format din persoane cu poziții din top management, care vor să afle cele mai noi practici de inovare, pe plan internațional.
În cadrul conferinței este organizat un SHOWCASE în care sunt prezentate cele mai noi aplicații și gadgeturi, ce vor putea fi testate de către participanți.

Condițiile de participare la Biz Innovation Forum, precum și programul de desfășurare a evenimentului le găsiți aici.

 


Poate te intereseaza si