Pager realizează site-uri având la bază informațiile de pe Facebook.

Pager este cel mai nou proiect realizat de o echipă de dezvoltatori care vine în ajutorul companiilor la început de drum pentru a realiza mai rapid, sigur și cât mai eficient pagini de internet.

Pager nu face altceva decât să preia conținul de pe paginile de Facebook și să-l afișeze într-un mod mai uşor de consumat, într-un format pe care te-ai aştepta să îl găseşti pe o pagină obişnuită de internet.

Pager Facebook

Dacă până acum trebuia să ai cunoștințe destul de vaste pentru a realiza un site de la zero, de acum, nu îți rămâne decât să îți cumperi un domeniu, să ai o pagină de Facebook și site-ul este gata.

Site-urile au un design destul de generic şi prezintă conţinutul pe mai multe categorii: About, News, Events şi Galleries. About este folosită ca pagină de pornire, unde se găsesc toate detaliile despre afacere, precum adresă, număr de telefon şi orele de funcţionare, în timp ce restul paginilor preiau conţinutul de pe Timeline, din fotografii şi din lista de evenimente organizate de către respectiva pagină.

 


Poate te intereseaza si