samsung galaxy s6 bug ram

Samsung Galaxy S6 are probleme cu memoria.

În urmă cu câteva săptămâni, Samsung a lansat noile flaghip-uri Galaxy S6 şi S6 Edge, care s-au bucurat de review-uri foarte bune! Cu toate acestea, se pare că telefoanele au probleme cu memoria!

Samsung a confirmat că unii utilizatori au avut probleme cu memoria telefoanelor din cauza cărora dispozitivele se mişcau foarte încet şi aplicaţiile nu funcţioneau corect, ba chiar se închideau în mod neaşteptat.

Acest lucru se întâmplă din cauza unui bug de la nivelul RAM-ului şi se pare că memoria de 3 GB se umple foarte rapid şi nu este golită. Atunci când memoria RAM este aproape toată ocupată cu datele aplicaţiilor mai rămân puţine resurse pentru a asigura funcţionalitatea telefonului. Din acest motiv, smartphone-ul se blochează atunci când încecaţi să deschideţi o aplicaţie nouă sau merge foarte greu atunci când navigaţi pe internet.

“Micro-update-uri sunt în proces de a fi derulate pentru a corecta problemele dispozitivelor legate de performanţă şi stabilitate. Continuaţi să verificaţi pe telefonul dvs. la Settings > About device > Software update > Update now”, a scris Samsung pe pagina de Facebook din Marea Bitanie.

Această problemă afectează foarte mult imaginea companiei.


Poate te intereseaza si