Apple Watch poate provoca iritații și mâncărimi.

Mai mulţi utilizatori au atras atenţia că Apple Watch poate să cauzeze iritaţii, mâncărimi şi alergii din cauza materialului din care este confecţionată cureaua ceasului.

Oamenii care au pielea mai sensibilă ar putea să aibă probleme din cauza ceasului inteligent de la Apple. Un utilizator a povestit pe reddit că s-a ales cu o iritaţie foarte urâtă pe mână după ce a purtat ceasul Apple.

apple-watch-iritatii

Experţii susţin că aceste iritaţii pot să apară fie fiindcă cureaua nu este strânsă cum trebuie, fie fiindcă unii sunt alergici la materialele din care sunt compuse curelele.

Aşadar, este bine ca înainte să vă alegeţi cureaua pentru smartwach-să ştiţi dacă sunteţi alergic la anumite materiale, precum nichel sau metacrilați.

Apple Watch, Space Gray Apple Watch Sport, porțiuni din inoxul curelelor şi magneţii din ceasuri conţin nichel, o cantitate acceptată de regulamentul european REACh, dar care poate provoca iritaţii.

Carcasa de la Apple Watch şi benzile Milanese Loop, Modern Buckle şi Leather Loop conţin metacrilați, care provin de la adezivi. Metacrilații sunt folosiţi adesea în cazul bandajelor cu adezivi. Unii oameni sunt sensibili la aceste substanţe sau pot să dezvolte o sensibilitate în timp. Apple Watch şi curele lui sunt create în aşa fel încât metacrilații să nu vină în contact direct cu pielea ta, dar cu toate acestea dacă ştii că ai o piele sensibilă ar fi bine să fii mai atent cu ce materiale alegi pentru ceasul tău.


Poate te intereseaza si