facebook

Facebook vine cu o nouă funcție care te lasă lasă să-ți alegi prietenii și știrile din news feed.

Facebook testează o funcţie pe mobil care le permite utilizatorilor să selecteze prietenii ale căror pagini vor să le vadă sus în news feed.

Astfel, atunci când vei deschide aplicaţia Facebook o să îţi apară un box cu un căţeluş care îţi zice “See more of what you love” (Urmăreşte ceea ce îţi place”).

Facebook vine cu o noua functie

Mai jos, vei vedea că ai posibilitatea să selectezi prietenii ale căror postări vrei să le vezi înaintea celorlalte postări care sunt afişate în funcţie de algoritmul de la Facebook.

Aşadar, nu va mai trebui să selectezi să îţi apară în notificări atunci când cineva care te interesează postează ceva. Cu noua funcţie adaugi foarte simplu persoanele de care eşti interesat şi primul lucru când o să intri pe Facebook, de pe mobil, o să vezi ce au postat pe reţeaua de socializare.

“Încercăm să explorăm noi lucruri pentru a îmbunătăţi experienţa Facebook. Acum testăm o nouă funcţie care îţi permite să indici ce vrei să vezi pe Facebook de la o anumită persoană sus în news feed”, susţin cei de la Facebook.

facebook-pick-friends-and-pages


Poate te intereseaza si