Samsung Galaxy s6 edge informatii

Samsung împrumută ideile celor de la Apple pentru prezentarea lui Galaxy S6 edge.

Nu mai este nicio noutate că Samsung copiază Apple în ceea ce priveşte dispozitivele, dar acum compania din Coreea de Sud se inspira de la compania din Cupertino şi în ceea ce priveşte ad-urile publicitare.

Pe 1 mai, Samsung a publicat pe Youtube un clip în care prezintă cum a fost creat smartphone-ul Samsung Galaxy S6 Edge. Video-ul seamănă foarte bine cu clipul de prezentare publicat deja de Apple pentru ceasul de colecţie Apple Watch Edition.=

Vocile naratoare din ambele clipuri au un accent britanic şi explică procesul prin care cele două dispozitive au luat naştere. Imaginile, felul cum s-a filmat şi detaliile cu zoom sunt deasemenea asemănătoare. Dispozitivele sunt prezentate în detaliu, într-un cadru închis, ca să fie puse în evidenţă.

Cu toate că reclamele sunt similare în ton, intenţie şi conţinut există totuşi câteva diferenţe. Samsung s-a axat mai mult pe designul companiei, în timp ce Apple s-a focusat strict pe produs.

Ne putem aştepta în viitor la o schimbare radicală a strategiei de marketing a lui Samsung care până nu demult ataca direct produsele Apple, lăudându-se cu caracteristici care nu se regăseau la dispozitivele produse de compania americană.

Dar acum Apple a creat dispozitive cu ecran mai mare, rezistente la apă şi a căror baterie poate fi înlocuită, aşadar Samsung s-ar putea să-şi schimbe stilul de promovare.


Poate te intereseaza si