Samsung Galaxy Note 5 va fi lansat în această toamnă.

An de an sud-coreeni de la Samsung lansează câte un nou model de telefon. Așa cum ne-am obișnuit, familia Galaxy S se mărește primăvara, când Samsung mai lansează câte un model de Samsung Galaxy S, anul acesta lansându-le pe Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edgeiar familia Galaxy Note se mărește toamna.

Samsung s-a obișnuit până acum să lanseze seria Galaxy Note în cadrul IFA, care are loc în Berlin la începutul lunii septembrie. Anul acesta IFA va fi deschisă între 4 și 9 septembrie, perioadă în care s-ar putea lansa Samsung Galaxy Note 5.

Aşa cum s-a zvonit şi la începutul anului, se pare că Samsung Galaxy Note 5 va avea un display 4K Ultra HD AMOLED, de 5. 9 inch, cu o rezoluție a pixelilor de 3840 x 2160 pixeli.

La capitolul specificații tehnice, Samsung Galaxy Note 5 va fi foarte performant, venind cu un procesor octa core Qualcomm Snapdragon 810, 4GB memorie RAM, memorie internă de până la 128GB, port USB Type C și un scanner al amprentei.

La capitolul design probabil că Galaxy Note 5 va imprumuta din design-ul noului Samsung Galaxy S6, devenind primul model de Galaxy Note care va avea carcasa uni-body. Cu siguranță ca și celelalte Note-uri, Samsung Galaxy Note 5 va avea un S-Pen, ceva mai performant de data aceasta.

Când credeți că se va lansa Galaxy Note 5?


Poate te intereseaza si