Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

Google “Helpouts” se închide pe 20 aprilie!

Google “Helpouts” se va închide începând cu 20 aprilie!

Google a anunţat că pe 20 aprilie serviciul de ajutor Helpouts se închide pe 20 aprilie, 2015.

Google a lansat serviciul Helpouts în 2013. Prin intermediul acestei aplicaţii, utilizatorii puteau să poarte conversaţii cu experţi din domenii diferite, care ofereau sprijin, sfaturi sau informaţii.

Din păcate, Helpouts nu s-a bucurat de prea mult succes, iar Google a luat decizia de a retrage serviciul de pe piaţă. Astfel, pe 20 aprilie serviciul va fi întrerupt! Utilizatorii pot sa îşi salveze însă convorbirile prin intermediul Google Takeout, care va fi valabil până pe 1 noiembrie 2015.

“Ne luăm la revedere de la comunitatea Helpouts. Avem veşti triste: Helpouts se va închide pe 20 aprilie, 2015. De la lansare, din 2013, prin intermediul Helpouts oamenii au putut să intre în contact cu experţi din diferite domenii care le-au dat sfaturi şi soluţii în proiectele lor. Comunitatea Helpouts a avut contribuitori loiali, dar din păcate nu s-a dezvoltat aşa cum ne-am aşteptat. A trebuit să luăm o decizie grea. Din 20 aprilie, 2015, poţi să îţi descarci istoricul conversaţiilor prin intermediul Google Takeout, disponibil până la 1 noiembrie, 2015. Vrem să mulţumim comunităţii pentru suport, celor care şi-au împărtăşit experienţa, celor care au căutat ajutor şi sfaturi! Aţi contribuit cu multe, iar noi am învăţat alături de voi”, se arată în comunicatul de la Google

Exit mobile version