copia lui iphone 6

Clona lui iPhone 6, numită și “Big Cola”, a fost creată ca să “nimicească” smartphone-ul de la Apple!

Dakele 3, cunoscut şi sub numele de “Big Cola 3”, este un telefon Android, care imită aproape la perfecţie telefonul iPhone 6. Există multe asemănări, dar smartphone-ul are componente diferite!

Clona iPhone-ului, alcătuit din componente mai ieftine, cu un design deosebit, ar putea fi un telefon mai bun decât originalul!

Cunoscut şi sub numele de “Big Cola 3”, androidul Dakele 3, are, spre deosebire de iPhone 6, ecranul din safir. Androidul se mai laudă şi cu un procesor 8-core 1.7GHz MediaTek, 3GB RAM. Asta în timp ce telefonul de Apple are procesor dual-core 1.4GHz A8, 1GB RAM.

Pe hârtie, Big Cola pare a fi mai bun decât iPhone 6, dar cu toate acestea Apple a reuşit întotdeauna să construiască telefoane foarte performante, cu greu de combătut!

Potrivit site-ului Dakele, Big Cola 3 are un display de 5 inch, rezoluţie de 1,920×1,080 (asta înseamnă o densitate de 441 ppi, în comparaţie cu iPhone 6 care are densitate de 326 ppi), baterie 2,500 mAh, cameră principală de 13 MP, iar cea frontală de 8 MP.

Totuşi, de pe hârtie nu poţi să îţi dai seama cât de performant va fi întradevăr Big Cola 3. Este până la urmă un Android şi va fi foarte greu să te poţi conecta la contul Apple. Poate totul este doar o strategie de marketing care să te facă sa alegi varianta mai ieftină! GizmoChina scrie ca Big Cola 3 va costa doar 240 de dolari.

Ştiai ca “ke le”, de la “Dakele”, înseamnă să fii fericit? Este un sloganul companiei Coca Cola în China.

Poate te intereseaza si