microsoft outlook

Microsoft Outlook poate fi descărcat, de acum, pe iPhone și iPad!

Microsoft a lansat, joi, mult aşteptatul Outlook pentru iOS, care le va permite celor care au iPhone sau iPad să aibă acces la calendarul email, contacte şi ataşamente.

Noul Microsoft Outlook pentru iOS are 22.5 Mb şi se poate downloada gratuit de pe App Store. Funcţionează cu Microsoft Exchange, Office 365, Outlook.com, iCloud, Gmail şi Yahoo Mail.

Outlook pentru iOS îi ajută pe utilizatori să vadă cele mai importante mesaje pe care le primesc pe toate conturile lor de email. Utilizatorii pot să aleagă să şteargă, să arhiveze sau să programeze mesajele de care vor sa se ocupe mai târziu.

Utilizatorii au acces uşor la calendar si pot să-şi stabilească întâlniri sau să vadă când au timp liber. Fişierele pot fi ataşate din email, OneDrive sau Dropbox.

Microsoft Outlook ios

Iată care e lista completă de caracteristici ale Outlook-ului pentru iOS:

1. Gestionează Inbox-ul

-Outlook triază automat mesajele pe care le primiţi în Inbox şi le alege pe cele mai importante. Celelalte mailuri care nu sunt atât de relevante vor fi mutate într-un alt folder.

-Poţi să ştergi rapid, să arhivezi sau să programezi mailuri

-Când programezi mailuri, ele se întorc în Inbox după ceva timp pentru ca tu să le vezi şi să le citeşti, să te ocupi de ele

2. Calendarul

– Pendularea între email şi calendar ţine de domeniul trecutului. Outlook are inclus un calendar şi te anunţă când ai întâlniri sau ai programat ceva de făcut

-Poţi să găseşti orele disponibile pentru o întâlnire şi să le impărtăşeşti prin email sau sa programezi o întâlnire

3. Ataşezi fişiere mult mai uşor

– Vizualizarea şi ataşarea oricărui tip de fişier de pe email, OneDrive, Dropbox sau de pe alte conturi se face cu doar câteva atingeri!

-Poţi să trimiţi fişiere mari chiar dacă nu le-ai downloadat pe telefon

4. Găseşti totul foarte repede

-Cu o singură atingere poţi să filtrezi inbox-ul şi să îţi arate doar mesaje necitite, flagged sau care au ataşamente

-Scriind doar câteva litere, poţi să găseşti imediat mailurile, oamenii sau fişierele pe care le căutai

-Outlook îţi arată oamenii cu care comunici mai mult şi îţi arată mailurile pe care vi le-aţi trimis, întâlnirile şi fişierele.

Outlook pentru iPhone şi Ipad necesită un sistem de operare iOS 8.0. Aplicaţia înlocuieşte Outlook Web Access pentru iPhone şi iPad.


Poate te intereseaza si