10 lucruri importante despre apple watch

În cadrul evenimentului de lansare a celor două noi modele de iPhone, iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, Apple l-a prezentat şi pe Apple Watch, primul lor smartwatch.

Nu mai este mult până în primăvară, când cei de la Apple s-au hotărât să îl lanseze, în mod oficial, şi pe Apple Watch.

Acest ceas inteligent este aşteptat de fanii iPhone care abia aşteaptă să-l conecteze la iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 sau iPhone 6 Plus pentru a îl putea testa.

Pentru că cei există şi o parte negativistă în noi, ne-am gândit să vă prezentăm cele cinci motive pentru care Apple Watch va eşua.

5 motive pentru care Apple Watch va eşua

1. Îi lipseşte o definire proprie

Să ne amintim de iPod care ne-a promis o mie de melodii în buzunar şi pe care le-am avut, iPad-urile care au ambalat cele mai populare funcţii ale unul calculator într-o tabletă, iar iPhone care a dat la o parte smartphone-urile din epoca Blackberry, însă ce ne va oferi nouă Apple Watch?

Ce alte funcţii noi ar putea avea ceasul, altele în afără de monitorizarea datelor despre somn, mers, ars calorii, bătăile inimii ?

ipod

2. Avem nevoie de un iPhone

Pentru a ne putea folosi de Apple Watch, trebuie să-l conectăm la un iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus. Spre exemplu, un utilizator PC ar putea cumpăra încă un iPad iar cineva cu un gadget Samsung ar putea alege încă un MacBook, dar nici un utilizator Android nu va putea deţine un Apple Watch.

nici un apple watch fara iphone

3. Oamenii nu prea mai poartă ceasuri 

În secolul XXI, cred că foarte puţini oameni mai folosesc ceasurile pentru a afla ce oră este şi nu doar ca pe un articol vestimentar. Ora exactă acum este de ceasul smartphone-urilor cu care suntem mai tot timpul în mână. Aşadar, de ce ţi-au lua un Apple Watch pe care să-l pui la mână şi să nu-l foloseşti?

4. Un alt gadget pe care îl cărăm după noi

Buzunarele, genţile, rucsacele noastre vor fi invadate de un alt gadget pe care trebuie să-l cărăm tot timpul după noi. De ajuns că ne cărăm tabletele, telefoane prin genţi şi buzunare, mai trebuie să avem grijă şi de acesta să nu dispară.

apple watch

5. Preţul este destul de ridicat

Preţul iniţial a lui Apple Watch ar putea fi de 350 de dolari. Alte costuri suplimentare s-ar putea adăuga în funcţie de modelul preferat, materialul din care este făcută braţară.

SURSĂMac Life

Poate te intereseaza si