Funcția iMessage îți dă bătăi de cap? Mobile247.Ro îți va da soluția la această problemă.

Pentru o parte din utilizatorii serviciului iMessage, acesta a creat probleme legate de faptul că atunci când renunți la telefonul tău iPhone și nu l-ai dezactivat, prietenii îți vor putea trimite mesaje de acest tip, fără însă ca acestea să mai ajungă la tine.

Pentru aceasta, Apple a publicat un instrument online, care în urma introducerii numărului de telefon, problema ar urma să fie rezolvată.

Deregister iMessage

Am testat aplicația și din păcate nu oferă si posibilitatea de a introduce un număr de România, așa că am luat legătura cu comunitatea Apple cât și direct cu ei prin serviciul de asistență pentru ca și noi să ne putem rezolva astfel problema.

Pentru moment lista conține circa 30 de țări, nouă rămânându-ne în continuare soluția clasică și anume aceea de a introduce cartela SIM înapoi într-un iPhone, să ne asigurăm că este activ în rețeaua mobilă și să dezactivăm din Setări – Mesaje – iMessage dezactivat.

inserare numar

Personal, folosesc iPhone de circa trei ani și nefiind nevoie să schimb către alte dispozitive, nu m-am lovit de aceasta. Este bine de reținut însă că soluția există acum chiar dacă serviciul este disponibil tot de trei ani, începând cu iOS 5.

Poate te intereseaza si