Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

iOS 8.0.1 – un update cu probleme pentru Apple

Apple a lansat aseară un update cu probleme – iOS 8.0.1.

Nu au trecut decât câteva zile de la lansarea mult așteptatului iOS 8, că cei de la Apple au oferit aseară o nouă actualizare a lui iOS 8 – iOS 8.0.1.

Rolul lui iOS 8.0.1 era acela de a remedia problemele pe care mulți utilizatori de device-uri Apple le-au întâmpinat la instalarea lui iOS8. Totodată, cu noua actualizare ar fi trebuit să funcționeze și HealthKit împreună cu aplicațiile compatibile.

În realitate însă, lucrurile nu au stat nici pe departe așa. Cea mai mare problemă a fost sesizată pe dispozitivele cu conectivitate 3G/4G care au început pur şi simplu să afişeze mesajul „No Service“. Până şi funcţionarea senzorului de amprentă Touch ID a răspuns negativ la noul update. Nici măcar trecerea telefonului în mod avion şi reactivarea modului de funcţionare normală nu a făcut minuni. Închiderea şi repornirea iDevice-urilor de asemenea nu au avut nici un rost.

Toate aceste minusuri adunate, i-au determinat pe cei de la Apple să mai lucreze la noua actualizare, drept pentru care, vom mai aștepta câteva zile pâna la o actualizare perfect funcționabilă a lui iOS 8.0.1.

Până atunci, cei de la Apple au oferit suport celor care au apucat să își facă update la iOS 8.0.1, explicându-le pas cu pas cum să ajungă din nou la iOS 8.

 

 

Exit mobile version