Apple a lansat aseară un update cu probleme – iOS 8.0.1.

Nu au trecut decât câteva zile de la lansarea mult așteptatului iOS 8, că cei de la Apple au oferit aseară o nouă actualizare a lui iOS 8 – iOS 8.0.1.

Rolul lui iOS 8.0.1 era acela de a remedia problemele pe care mulți utilizatori de device-uri Apple le-au întâmpinat la instalarea lui iOS8. Totodată, cu noua actualizare ar fi trebuit să funcționeze și HealthKit împreună cu aplicațiile compatibile.

iOS-8.0.1-Update-e1411577877891-1024x937

În realitate însă, lucrurile nu au stat nici pe departe așa. Cea mai mare problemă a fost sesizată pe dispozitivele cu conectivitate 3G/4G care au început pur şi simplu să afişeze mesajul „No Service“. Până şi funcţionarea senzorului de amprentă Touch ID a răspuns negativ la noul update. Nici măcar trecerea telefonului în mod avion şi reactivarea modului de funcţionare normală nu a făcut minuni. Închiderea şi repornirea iDevice-urilor de asemenea nu au avut nici un rost.

Toate aceste minusuri adunate, i-au determinat pe cei de la Apple să mai lucreze la noua actualizare, drept pentru care, vom mai aștepta câteva zile pâna la o actualizare perfect funcționabilă a lui iOS 8.0.1.

Până atunci, cei de la Apple au oferit suport celor care au apucat să își facă update la iOS 8.0.1, explicându-le pas cu pas cum să ajungă din nou la iOS 8.

 

 

Poate te intereseaza si