Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

LG lansează G Watch R – clasic dar deștept

Dacă până acum pe internet circulau doar imagini cu noul smartwatch LG G Watch R, cu ocazia IFA 2014, am aflat când se va lansă și care va fi prețul lui.
Cum era de așteptat, dupムce Samsung și-a prezentat noul Gear S bazat pe Tizen, LG a venit cu dezvăluirea ceasului său rotund, G Watch R.
La prima vedere am spune că este un ceas clasic de mână, fără forme ciudate sau alte accesorii. Din fericire însăƒ, nu avem de a face cu un simplu dispozitiv care indicムoră, ci cu un smartwatch bazat pe sistemul de operare Android Wear. LG nu a modificat prea multe lucruri la interiorul noului dispozitiv cu display rotund, specificațiile hardware fiind aproape identice cu cele ale primului G Watch.
Smartwatch-ul vine cu un display P-OLED (Plastic OLED) cu diametru de 1,3”, fiind totodată și primul dispozitiv realizat cu un astfel de panou. Procesorul a rămas același Qualcomm Snapdragon 400 la 1,2 GHz cu care ne-am obișnuit la primul model de G Watch. I se alăturム512 MB de memorie RAM și 4 GB de spațiu de stocare intern. LG G Watch R este rezistent la apă și praf și include o baterie de 410 mah, care ar trebui să ofere performanțe asemănătoare cu ceasul din generația precedentăƒ.

Clasic și serios, materialele din care este realizat ceasul sunt și ele deosebite. Cureaua este din piele, carcasă din oțel inoxidabil, iar protecția pentru display este realizatムdin sticlă.
LG G Watch R este programat să apară începând cu 14 octombrie și va costă aproximativ 300 de dolari.

Exit mobile version