Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

8 funcţii Android şi Windows Phone care le vrem pe iPhone 6 !

Un singur lucru este clar și are în spate un argument solid faptul că toată piață de smartphone-uri moderne a fost construită în mare după prima apariție a iphone-ului al celor de la Apple în 2007. Telefonul încă arată remarcabil de “curent” în anumite circumstanțe : design dreptunghic, materiale solide, interfață cu funcțiile de “tap” și “swipe” sunt toate stabile pe piață în prezent.

Apple, bineînțeles, este foarte serioasă când vine vorba de protecția proprietății intelectuale(ai putea întreba pe Samsung). Dar creatorul iphone-ului a împrumutat idei bune de la competitorii săi în aceleași măsuri ( multe lucruri în iOS 7) și pentru următorul iOS 8 prima apariție ce s-a înscris în competiție cu modelele Android și Windows Phone.

Ce vrem noi de la iPhone 6 ?

Trick pentru deblocarea lock screen-ului. Lock screen-ul de la LG G2 , G3 se aprinde și se stinge printr-o apăsare dublă pe ecran simplă și eleganță.

Rezistentă la apă. Telefoane rezistente la apa robuste au fost prim preajmă mult timp, dar ultimele modele de la Sony ( Xperia Z2) și Samsung Galaxy S5 fac această idee posibilă păstrând luxuriantul. Dacă aceste companii reușesc acest lucru, Apple poate de asemenea !

Ecran de Sapphire. Apple deja folosește acest material dur pentru lentilele camerei. Ar fi minunat să vedem acest material durabil pe display-ul ecranului, însă analiștii nu cred că acest lucru se va întâmplă.

Senzori biometrici. Este adevărat că dispozitivul ce monitorizeaza bătăile inimii al Samsung-ului S5 este o funcție destul de bună pe care unii e posibil să nu o folosească, dar este adevărat da producătorii de device-uri sunt interesați de fitness și sensori ce monitorizeaza date personale.

Speaker Surround. Calitatea audio a iphone-ului prin difurzorul extern din josul telefonului nu este rău ! Dar este medium, în special când este comparat cu HTC One M8 și sunetul sau standard. Apple ar putea foarte ușor să urmeze HTC-ul aici !

Încărcare Wireless. Nokia a experimentat cele mai vizibile încărcări prin wireless până la accesorii ce folosesc NFC și parează telefoane. Design-ul premium al celor de la Apple și funcționalitatea să dau industriei de încărcare prin wireless ultima picătură de care au nevoie pentru a aduce în viitoare generație mai multă putere și încărcări mai eficiente fără cabluri !

Buton fizic la cameră foto. Având în vedere că se zvonește că butone de pornire/blocare al iphone-ului 6 va fi poziționat pe lateral, ar fi bine să îl dubleze și să-i adauge funcția de declanșator !

– Cale rapidă către setări. Această este cireașă de pe tort ! Asemenea funcției din Android, apăsarea lungă pe Wi-Fi și Bluetooth în Control Center deschid fiecare setare individuală, nu doar declanșează sau opresc funcționalitatea. Asta ar fi foarte folositoare pentru selectarea unei rețele Wi-fi !

Ai o lista a ta ? Împărtășește cu noi ce hardware sau funcții software vrei să vezi introduse de la alte telefoane în comentariile de mai jos !

Exit mobile version