iPhone 7 concept

Cunoscutul analist Ming-Chi Kuo, de la KGI, face câteva pronosticuri foarte interesante vis-a-vis de iPhone-ul ce va fi lansat în 2017.

Conform acestuia, Apple va face schimbări importante pentru iPhone-ul din 2017. Raportul analistului afirmă că viitorul iPhone va face trecerea la carcasă non-aluminiu cu sticlă. Dacă prognoza se va adeveri, cel mai probabil aceasta se va aplica la iPhone 8 și nu la iPhone 7s, deoarece cei de la Apple nu modifică substanțial în materie de design versiunea “s” față de versiunea lansată inițial, aceștia optând în general pentru un update hardware.

Ming-Chi Kuo afirmă: Apple a folosit deja carcasă de sticlă la iPhone 4/4s și alte brand-uri non-Apple utilizează deja acest tip de carcasă. Un drop test nu va fi problematic pentru o carcasă de sticlă. O carcasă de sticlă poate fi ceva mai grea decât una din aluminiu la aceeași grosime, dar diferențele sunt atât de mici încât utilizarea unui panou AMOLED mai subțire și mai ușor va compensa diferența.

Mai multe surse au afirmat că Apple va lansa în 2017 un iPhone cu tehnologie OLED, furnizorii pentru acest display urmând a fi selectați din cadrul Samsung, LG, AU Optronics, Japan Display sau Sharp. Kuo mai afirmă că cel puțin un model din 2017 va avea un display OLED de 5.8”, cu carcasă de sticlă curbată.


Poate te intereseaza si