E vremea pentru încă ceva zvonuri privind viitoarele display-uri pentru iPhone. Zvonurile practic au explodat de vreo două săptămâni și din experiența noastră spunem că nu iese fum fără foc.

Un zvon ce a captat interesul astăzi spune că Apple pregătește un iPhone cu display de 5.8” și ecran OLED. Evident, nu e cazul să vă imaginați ca va apare așa ceva anul ăsta. Cel mai devreme (deși nu e prea sigur), acest model va fi lansat în 2017. Furnizorii pentru aceste display-uri OLED ar fi în primul rând Samsung, iar LG alături de Japan Display vor completa lista furnizorilor. iPhone-ul de 5.8” ar putea primi numele iPhone Pro.

Până atunci, trebuie să ne pregătim de evenimentul susținut de Apple pe 21 martie, unde mai mult ca sigur va fi lansat iPhone-ul de 4” a cărui nume este fie iPhone SE, fie iPhone 6c. Device-ul va fi dotat cu chipset-ul A9, va oferi NFC, Apple Pay și o cameră principală de 12MP. La acest eveniment vom vedea și noul iPad Pro de 9.7” echipat cu chipset-ul A9X, 4GB RAM, patru difuzoare stereo și suport pentru Apple Pencil și Smart Keyboard.


Poate te intereseaza si