Interesul pentru iPhone 6c este din ce în ce mai mare și apar tot mai multe speculații privind data de lansare.

Kevin Wang de la IHS a postat pe Weibo o afirmație conform căreia, iPhone 6c se va lansa la mijlocul anului 2016. Analistul nu a dat totuși mai multe detalii pentru a-și susține afirmația.

Această predicție se apropie de cea a analistului Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, care spunea că noul iPhone de 4 inch va fi lansat cel mai devreme în prima parte a anului 2016. Kuo este cunoscut în branșă pentru predicțiile sale destul de precise.

Acesta a declarat că cererea pentru iPhone 5s este încă destul de mare, iar Apple a decis să exploateze în continuare piața telefoanelor de 4 inch. iPhone 6c va avea carcasă metalică și mai mult ca sigur, va fi un smartphone mai ieftin. Deși nu va include tehnologii de ultima generație precum flagship-urile Apple, pentru a face o diferențiere clară între clase, iPhone -ul de 4 inch va include cel mai probabil puternicul system on chip A9, care la momentul lansării va fi totuși tehnologie de ultimă oră. Va fi practic un iPhone 5S pe steroizi.

Încă nu se știe dacă Apple va folosi același design ca pe iPhone 6 și iPhone 6s, sau dacă noul telefon de 4 inch va veni și în variante ceva mai “colorate”.


Poate te intereseaza si