Aceste telefoane copiază designul lui iPhone.

Cu siguranță Jony Ive, vicepreședintele departamentului de design al Apple, urăște copiile iPhone-ului. Sau poate, cine știe, se simte onorat că ideea lui este preluată și de alții. Cert este că mai multe companii au încercat de-a lungul timpului să-și facă telefoanele să semene măcar puțin cu un iPhone.

iPhone-ul este de departe unul dintre cele mai bune și frumoase telefoane din lume. Probabil, tocmai de asta este luat drept model de celelalte companii care se inspiră din designul lui. Copiile iPhone-ului au împrumutat de la marginile curbate, culori și până și felul cum arată antenele. Tot ce le mai lipsește este calitatea Apple, bineînțeles.

Iată care sunt cele 5 telefoane care seamană cu iPhone

HTC One A9

HTC One A9

Designul acestui telefon seamănă foarte mult cu cel al lui iPhone 6. Compania și-a dorit să creeze un telefon care să aducă un echilibru între frumusețe, performanță și simplitate.

Vodafone Smart Ultra 6

vodafone smart ultra

Acest telefon arată exact ca un iPhone doar că nu are antenele la fel.

Meizu MX5

meizu mx5

Acest dispozitiv este creat de chinezii de la Meizu, este construit din aluminiu, are un design unibody, colțuri rotunde, în stilul iPhone, scaner de amprentă digitală ”mTouch 2.0”.

Lenovo Phab Plus

lenovo

La prima vedere ai putea spune că acest telefon, cu un display de 6.8 inch, nu arată chiar ca un iPhone, dar hai să fim serioși! Are un design unibody, este din aluminiu, are margini rotunde și este disponibil în culorile: silver, grey și gold.

 Lenovo Sisley S90

lenovo-sisley-gizmobic-9

Cei de la cultofandroid.com susțin că acest telefon este cea mai ”rușinoasă” clonă iPhone. Nu doar că a copiat designul telefonului de la Apple, dar s-a inspirat puțin și din modalitatea de promovare. Lenovo, însă, neagă faptul că s-ar fi inspirat de la Apple și spune că totul este o simplă coincidență.

”Având în vedere ciclul de producție al unui smartphone, care durează cel puțin un an, în care se face planul și prototipul, nu ese posibil să copiezi un design atât de repede”, susține compania.

Chiar dacă sunt atâtea copii pe piață, iPhone rămâne cel mai performat și atrăgător smartphone.


Poate te intereseaza si