Samsung are o nouă promoție!

Samsung are o nouă promoție foarte interesantă prin care vrea să convingă cât mai mulți utilizatori să renunțe la telefoanele lor și să își cumpere un telefon Galaxy.

Imediat după lansarea noilor modele de phablet-uri, pentru a atrage cât mai mulți clienți, cei de la Samsung s-au gândit la o strategie puternică de marketing pe care au denumit-o The Ultimate Test Drive.

The Ultimate Test Drive se adresa tuturor posesorilor de iPhone din America care pentru doar 1 dolar puteau testa, la alegere, timp de o lună, unul dintre smartphone-urile Samsung: Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+ sau Galaxy Note 5. Această promoție s-a încheiat iar cei de la Samsung au adus o nouă ofertă pentru cei care doresc să renunța la iPhone în favoarea modelelor de Samsung.

Samsung a anunțat că le plătește factura la telefon, până în 2016, celor care vor să treacă la Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+ sau Galaxy Note 5. Acest lucru este valabil în cazul planurilor tarifare de la T-Mobile, Sprint, Verizon și US Cellular.

Cu alte cuvinte, Samsung îți plătește factura la telefon pentru următoarele trei luni dacă te decizi să treci la Galaxy.

În plus, dacă ai un iPhone, primești și un bonus! Samsung îi va răsplăti pe utilizatorii de iPhone care trec la Galaxy cu 100 de dolari credit în Google Play ca să își poată lua toate aplicațiile pe care le aveau și pe iOS.

Toate detaliile despre această promoție le găsiți pe site-ul Samsung Promotions. Trebuie să citiți cu atenție cum funcționează procedeul de schimb între telefoane și trebuie să vă faceți o pre-înregistrare.


Poate te intereseaza si