HTC One A9 este o clonă iPhone.

De-a lungul anilor, in industria telefoanelor mobile, HTC a fost printre cele mai apreciate telefoane datorită design-ului său unic. Compania a făcut mereu tot posibilul să îmbine cât mai frumos calitatea și designul.

De fapt, atunci când Apple a dezvăluit iPhone 6 și iPhone 6 Plus, cu noul design, în 2014, multă lume a crezut că Apple s-a inspirat de la HTC pentru designul smartphone-urilor.

În ciuda faptului că toată lumea apreciază designul telefoanelor sale, HTC a avut ceva probleme anului acesta. Flagship-ul anului 2015, One M9, este un eșec total și nici celelalte dispozitive nu o duc prea bine.

Pentru a ”reînvia” vânzările, HTC a decis să copieze designul telefoanelor Apple. Următorul smaprtphone al companiei, One A9 (Aero), apare în câteva imagini scurse pe net și seamănă foarte mult cu iPhone 6. One A9 este disponibil în 6 culori, iar variantele Cast Iron și Opal Silver pot fi ușor confundate cu iPhone.

HTC One A9 are un display de 5 inch, încadrat în niște rame mari. Telefonul ar putea fi lansat la sfârșitul acestei luni sau la începutul lunii octombrie.

Pentru cei care vor un telefon care să arate ca un iPhone, dar să aibă Android, HTC One A9 este ideal!


Poate te intereseaza si