Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

Aspire V Nitro, Aspire V 13 noile laptop-uri de gaming Acer

Aspire V Nitro și Aspire V13 sunt noile laptopuri din gama de gaming Acer.

Acer a înnoit gamele de laptopuri de gaming Aspire V Nitro și Aspire V 13, toate modelele încorporând procesoare Intel® Core™ din cea de-a șasea generație. Noile modele au  carcasă din aluminiu, finisată cu ajutorul tehnologiei nano-imprint, pentru o senzație unică la atingere.

Modelele actualizate din seriile Aspire V Nitro și Aspire V 13 oferă suport pentru USB 3.1 Type-C, în timp ce modelele “Black Edition” ale Aspire V Nitro au interfață Thunderbolt™ 3 care  suportă un transfer de până la 10Gbps.

Laptopurile Aspire V Nitro sunt create pentru cei care vor o experiență senzorială captivantă și putere reală de gaming. Dispozitivele încorporează a șasea generație de procesoare Intel® Core™, au memorie DDR4 de până la 32GB, grafică NVIDIA® GeForce® și opțiuni de stocare SATA III SSD/SSHD/HDD. Modelele ”Black Edition” au placă grafică NVIDIA® GeForce® GTX960M cu până la 4GB de RAM GDDR5 și SSD-uri PCIe NVMe, întâlnite doar la servere enterprise.

Ambele modele Aspire V Nitro de 17 și de 15 inchi au un design cu margini ușor curbate și slot pentru antenă. Antena va fi discret poziționată într-unul din colțurile display-ului asigurând o acoperire WiFi pe o rază 360 de grade, eliminând zonele moarte. Acer True Harmony Plus împreună cu tehnologia Dolby® Audio™ permit celor patru difuzoare încorporate să furnizeze un sunet puternic pentru jocuri, filme și muzică. Modelul “Black Edition” Premium are o bandă de lumină de-a lungul balamalelor, acoperire 100% a spectrului RGB Adobe la rezoluție 4K  și sistem AeroBlade de răcire, care are cele mai subțiri lamele din lume, de doar 0,1 mm, mult mai puternice și mai silențioase.

Noile laptopuri Aspire V 13 au procesoare Intel® Core™ din cea de-a șasea generație, grafică Intel® HD și o memorie de până la 16GB DDR3L. Laptopurile sunt disponibile în două variante de culori: Steel Black și Platinum White. Cu o grosime de doar 19,65 mm și o greutate de 1,5 kilograme, ele au fost create pentru a încăpea cu ușurință într-o geantă, și a rezista pe parcursul unei zile la birou, având o autonomie de opt ore. Modelele Aspire V 13 au camere Web CrystalEye HD și sunt certificate Skype for Business, asigurând o redare video și audio fără lag, oferind de asemenea, o experiență bună de utilizare și pentru Cortana, asistentul personal conținut de Windows 10. Cele patru porturi USB oferă o conectivitate extinsă, iar cele două difuzoare cu tehnologia Dolby® Audio™ ajută la crearea unui sunet specific cinematografelor. De asemenea, datorită Precision Touchpad-ului (PTP) încorporat, modelele Aspire V 13 permit utilizatorilor să navigheze rapid și să ofere suport complet pentru capabilitățile touch ale Windows 10, atât pentru modelele touch, cât și non-touch.

Modelele Acer Aspire V 17 Nitro și V 15 Nitro vor fi disponibile în EMEA de la jumătatea lunii septembrie la prețuri începând de la 999 de euro, 899 de euro. Acer Aspire V 13 va fi disponibil de la mijlocul lunii octombrie, începând cu 699 de euro.

Exit mobile version