Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

Huawei ar putea produce următorul telefon Nexus

huawei nexus

Nexus ar putea fi realizat de cei de la Huawei.

Încă din iarnă ne sunt prezentate zvonuri despre o posibilă colaborare între Google și Huawei pentru următorul telefon Nexus. Noi informații susțin această teorie, iar o posibilă colaborare între cele două companii le-ar aduce beneficii amândurora.

Google ar pregăti 2 telefoane Nexus pentru acest an, unul high end produs de LG și unul mai accesibil produs de Huawei. Însă Huawei în ultima vreme a lansat doar modele premium, cu specificații de top. LG a produs 2 modele modele Nexus pentru Google, Nexus 4 și Nexus 5.

Huawei ar fi la prima colaborare cu Google, iar acesta ar fi un avantaj atât pe chinezi pentru a intră mai puternic pe piață americană, dar și pentru Google de a se extinde mai mult în China, acolo unde au probleme cu gurvenul.

Huawei ne-a demonstrat în ultimii ani că produsele lor nu mai sunt deloc ieftine. Ne-au demonstrat că se pot face produse performante la prețuri mai mici, elegante și rezistente. Google nu a confirmat acest zvon nici până acum, însă mai este puțin de așteptat până când noile modele, în caz că vor fi două, urmează să debuteze pe piață.

Exit mobile version