Au trecut 8 ani de la lansarea primului iPhone produs de Apple. Vremurile s-au schimbat mult, acum iPhone-ul este unul din cele mai populare telefoane și are vânzări incredibile.

Pe data de 30 iunie, Apple celebrează 8 ani de la lansarea primului model de iPhone. La vreme aceea, adică anul 2007, Pixar tocmai lansare fimul Ratatouille, iar Rihanna era în topuri cu Umbrella ei. Vremurile s-au schimbat între timp, însă Apple a crescut foarte mult de atunci și a reușit un lucru extrem de important. Au reușit să revoluționeze industria telefoanelor mobile.
 Primul iphone a revoluționat complet industria telefoanelor mobile, acestea reușind să ajungă la un alt nivel, peste imaginația vremurilor de atunci. Primul iphone nu era cel mai performant telefon de pe piață. Nu avea cea mai bună cameră, nici o carcasă excelentă. Însă faptul că a introdus un ecran touchscreen și un sistem de operare foarte ușor de folosit, a făcut din iphone un succes incontestatibil și un etalon al de performanță pentru restul producătorilor.
 Astăzi toate telefoanele arată la fel, puține sunt cele care ies cu adevărat în evidență. Totul a pornit de la iphone în urmă cu 8 ani. Din păcate Apple nu a mai venit cu nimic revoluționat de atunci.

Poate te intereseaza si