iphone 8

Apple ar putea lansa un iPhone flexibil.

Se pare că asiaticii au percepție bună despre viitor și pare să îi influențeze și pe americani. Zvonuri venite tocmai din Coreea susțin că Apple vor trece în 2018 la telefoane cu ecrane curbate așa cum vedem în prezent pe LG G FLEX.

Apple folosește în prezent ecrane IPS, atât pe telefoane cât și pe iPad-uri. Cel mai performant ecran de pe un telefon Apple este cel pus pe iphone 6 Plus și are rezoluție Full HD. Un altul interesant este display-ul de pe Apple Watch. Acesta este de tip OLED, singurul de acest gen din portofoliul companiei.

Trecerea de la IPS la OLED va fi una benefică dpdv al calității imaginii. Contrastul va fi mai mare, culorile mai vi, luminozitatea mai puternică și claritatea mai deosebită. Și consulul de energie va fi unul mai mic. Și o dată cu implementarea unui ecran flexibil am putea vedea și un iphone curbat sau flexibil.

LG Display va transforma una din fabricile ce produce ecrane LCD într-una ce va produce ecrane OLED până în anul 2017. Aceasta este o dovadă că noua tehnologie își va face ușor loc pe piață și va fi adoptată din ce în ce mai mult.

Apple este în pană de idei un ultima vreme, așa că o palmă venită din Asia, în special de la concurența aprigă din Coreea, poate i-ar aduce pe drumul cel bun.


Poate te intereseaza si